Ofte stillede spørgsmål og svar

  • Opret en sag

    Har du en sag, som ikke kan løses gennem vores FAQ? Send en sag ind til vores kundeservice, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.


    Indsend en sag
  • Chat med os

    Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål i vores FAQ og har brug for et hurtigt svar? Chat med nogen af vores dygtige kundeservicemedarbejdere. Chatten er åben mandag-fredag 10:00-14:00.

x
På Jollyroom anvender vi cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette automatisk. Læs mere. OK