Ofte stillede spørgsmål og svar

  • Opret en sag

    Har du en sag, som ikke kan løses gennem vores FAQ? Send en sag ind til vores kundeservice så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

    Indsend en sag
  • Chat med os

    Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål i vores FAQ og har brug for et hurtigt svar? Chat med nogen af vores dygtige kundeservicemedarbejdere. Chatten er åben mandag-torsdag 09:00-16:30 og fredag 09:00-15:00

x
På Jollyroom anvender vi cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette automatisk. Læs mere. OK