Kortbetaling

Du kan vælge at betale med kort (Visa, MasterCard). Ved kortbetalinger reserveres beløbet på din bankkonto, når du afgiver en ordre. Du vil kun blive opkrævet, når vi har sendt dine varer. Shopping med kort på Jollyroom.dk er et sikkert alternativ; vi bruger en tjeneste via Klarna, der opfylder kravene til PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Betalingen trækkes af Klarna 1-2 dage efter, at vi har sendt pakken. Jollyroom håndterer aldrig kortoplysninger eller følsomme personlige oplysninger, disse krypteres og håndteres direkte af Klarna.

MobilePay

Du kan betale direkte med MobilePay i samarbejde med Klarna Checkout. Når du betaler med MobilePay, vil din betaling blive trukket fra din konto med det samme og du vil på dit kontoudtog se både MobilePay og Jollyrooms navn. Hvis din levering er forsinket eller afviger fra vores normale leveringsbetingelser, anbefaler vi, at du kontakter Klarna og udsætter din forfaldsdato, indtil din ordre er leveret. Din ordre vil først være tilgængelig i Klarna-appen når din ordre er afsendt.

Faktura

Vi samarbejder med Klarna. Når vi sender din ordre, modtager du en faktura sendt til din e-mail-adresse. Fakturaen har en betalingsperiode på 14 dage, og der er intet fakturagebyr. Hvis din levering er forsinket eller afviger fra vores normale leveringsbetingelser, anbefaler vi, at du kontakter Klarna og udsætter din forfaldsdato, indtil din ordre er leveret.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din faktura, er du velkommen til at kontakte Klarna på 69 91 88 81 eller gå til https://www.klarna.com/dk/kundeservice/