Du kan ikke bestille en vare, der er udsolgt. Du kan se, at en vare er på lager gennem et grønt symbol på produktet, og at der står "på lager". Hvis du vil købe et produkt, der midlertidigt er udsolgt og vil vide, hvornår det vil være på lager igen, kan du overvåge produktet. Du gør dette ved at klikke på knappen "overvåg lagerstatus". Derefter kan du udfylde med din e-mailadresse, så modtager du en e-mail, når varen igen er på lager.