Din pakke ligger hos postombudet i 7 dage inden den automatisk bliver sendt retur til os. Skulle du af en eller anden grund ikke have mulighed for at afhente din pakke indenfor de her 7 dage, er der mulighed for, at forlænge tiden forsendelsen ligger hos postombudet til 14 dage. Dette gør du nemmest i Post Nords app.

Bemærk, at hvis pakken ikke afhentes indenfor disse dage og bliver returneret til os, opkræves der en afgift på 349 kr. Dette er omkostningen ved håndteringen af uafhentede pakker (returfragt, ekspeditionsomkostninger osv.). Hvis du skulle fortryde dit køb, skal du altså altid kontakte vores kundeservice inden pakken bliver sendt retur til os, så hjælper vi dig med at returnere pakken på korrekt vis, så du slipper for det gebyr der ellers ville blive opkrævet.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Kontakt os her!