Pengene trækkes fra dit kort, når du accepterer ordren. Vi bruger 3D Secure, som er en global sikkerhedsstandard udviklet af Visa og Mastercard til internetbetaling. Overførslen er krypteret, hvilket betyder, at ingen uautoriseret person kan få adgang til dine kortoplysninger. Al kommunikation mellem butikken og din bank håndteres af Nets og krypteres via SSL (Secure Sockets Layer). Vi har således aldrig adgang til kortoplysningerne og kan derfor ikke registrere eller gemme dine kortoplysninger. Når du betaler med kort, skal du udfylde dit kortnummer, kortets gyldighedsperiode og CVC / CVV-kode. Vi accepterer betaling med VISA og MasterCard, der er udstedt i Danmark og resten af Norden.

Ved valg af betalingsmetoden MobilePay ved kassen, betales der direkte via MobilePay. Når den indgående betaling er bogført, vil leveringen blive sendt til dig.