Jos päätät palauttaa tilauksen kokonaan tai osittain, sinun ei tietenkään tarvitse maksaa näistä tuotteista. Kirjautumalla omille sivuillesi klarna.com -palvelussa tai Klarna sovelluksessa voit rekisteröidä palautuksen laskuun, jonka jälkeen se tauotetaan ja päivitetään, kun olemme saaneet palautuksen ja käsitelleet sen. Klarnalla voit myös tarkistaa, kun palautus on rekisteröity lataamalla päivitetyn version laskustasi.

Voit kirjautua sisään joko kirjoittamalla sähköpostiosoitteen, jota käytit ostoksessasi, tai laskunumerolla ja henkilötunnuksellasi.