Mikäli päätät palauttaa tilauksesi kokonaan tai osittain, sinun ei tietenkään tarvitse maksaa palauttamistasi tuotteista. Voit tauottaa laskusi kirjautumalla sisään klarna.com-palvelussa tai Klarnan mobiilisovelluksessa ja ilmoittamalla Klarnalle palautuksestasi. Kun palautuksesi on käsitelty varastollamme, laskusi päivittyy ja näet uuden päivitetyn laskusi Klarnan laskutustiedoissasi. 

 

Voit kirjautua sisään Klarna-palveluun joko tilauksessasi käyttämälläsi sähköpostiosoitteella tai laskunumerollasi ja henkilötunnuksellasi.