Det er fullt mulig å bestille til en annen adresse og mottaker. Les hvordan du gjør dette nedenfor:

Skriv din egen mailadresse, når du fyller ut informasjonen i kassa.

Skriv mottakers postnummer og velg hentested.

Trykk på «endre» ved «dine opplysninger» - skriv IKKE inn personnummeret ditt.

Skriv inn mottakerens opplysninger (fornavn, etternavn, adresse, sted og telefonnummer)

Trykk på «Fortsett».

NB! Dette er kun mulig å gjøre ved kortbetaling. Det er ikke mulig om du ønsker å betale med faktura.