Selvsagt går det bra at bestille til en annen adresse og mottaker. Her under finner du ut hvordan du gjør det:

• Når du skriver inn opplysningene i kassen så skriver du inn din mailadresse
  • Fyll ut mottakers postnummer og velg hentested
  • Trykk på "endre" ved "dine opplysninger" - Skriv IKKE inn ditt personnummer
  • Fyll ut mottakers opplysninger (fornavn, etternavn, adresse, sted og telefonnummer)
  • Trykk på "Fortsett"

NB!

Dette går kun å gjøre hvid du betaler med kort direkte. Det fungerer ikke om du ønsker å betale med faktura.