Du kan ikke bestille en vare som ikke finnes på lager. Varen finnes på lager når du ser et grønt symbol på produktet, og at det står "på lager". Dersom du ønsker å kjøpe et utsolgt produkt og du vil vite når det kommer inn på lager igjen, kan du velge å overvåke produktet. Det gjør du ved å trykke på knappen "Overvåke produkt". Fyll inn e-postadressen din og du vil få en e-post når vi har varen på lager igjen. Du binder deg ikke til kjøp av produktet ved å bruke overvåkingsfunksjonen.