Velger du ekspress, sendes pakken din med ekspressfart til et utleveringssted nær deg. Bestill før kl 13.00 på en hverdag og få leveransen nestkommende 2 hverdager hvis du bor på postnummer 0001-2300 samt 3000-3200

Pakken leveres av PostNord og du vil motta en SMS når pakken din kan hentes hos ditt utleveringssted. Ekspressfraktmetoden kan ikke velges for bestillinger hvor produktene har et større volum, f.eks. møbler og trampoliner.

Du kan se en nøyaktig leveringstid ved å legge de ønskede varene i handlekurven og se på de forskjellige fraktalternativene. Du kommer også til å få den nøyaktige leveringstiden på ordrebekreftelsen som sendes til mailadressen din i forbindelse med kjøpet. Leveringstiden regnes fra dagen etter at du la inn bestillingen din, forutsatt at vi har varen på lager.