Kortbetalning
Du kan välja att betala med kort (Visa, MasterCard). Vid kortbetalning reserveras summan på ditt bankkonto när du lägger en beställning. Du debiteras först när vi packar och skickar dina varor. Om du betalar med kort via vår kortterminal i våra butiker debiteras du direkt. Att handla med kort på Jollyroom.se är ett säkert alternativ; vi använder oss av en tjänst via Klarna som uppfyller kraven för PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Betalningen dras av Klarna 1–2 dagar efter att vi har skickat paketet. Jollyroom hanterar aldrig kortuppgifter eller känsliga personuppgifter, dessa krypteras och hanteras av Klarna direkt.

Faktura
Vi samarbetar med Klarna. När vi skickar din order får du en faktura skickad till din e-postadress. Fakturan har en betalningstid på 30 dagar och det tillkommer ingen fakturaavgift. Om din leverans är försenad eller avviker från våra normala leveransvillkor rekommenderar vi att du kontaktar Klarna och skjuter fram ert förfallodatum till dess att din order är levererad.

Om du har några frågor angående din faktura är du välkommen att kontakta Klarna på 08-120 12010 eller gå in på https://klarna.com/sv/kundservice.