Om du vill stå som betalare men skicka ordern till en annan mottagare eller adress går detta givetvis bra. Vänligen följ instruktionerna nedan efter att du lagt artiklarna du önskar beställa i varukorgen.

I avsnittet Välj leveranssätt:

• Fyll i mottagarens postnummer och välj ett av ombuden i listan.

I avsnittet Dina uppgifter:

• Klicka på "Ändra" om dina egna uppgifter är ifyllda sedan tidigare
  • Fyll i betalarens mejladress
  • Fyll i mottagarens uppgifter i resterande fält:
    • Förnamn
    • Efternamn
    • Personnummer (frivilligt - lämna annars fältet tomt)
    • Adress
    • Ort
    • Telefonnummer

• Tryck på Fortsätt och kontrollera att samtliga uppgifter stämmer.

Vid beställning till annan mottagare/adress är det enbart möjligt att betala med kort.

Jollyroom erbjuder en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med Klarna. Vid betalning med kort skickas du vidare till en säker sida där du tryggt kan fylla i dina kortuppgifter och genomföra betalningen. Jollyroom hanterar aldrig dina kortuppgifter. Du kan endast handla med kort utfärdade inom Norden.