Givetvis går det bra att beställa till annan adress. Nedan finner du instruktioner på hur du går tillväga:

- När du skriver i uppgifterna för adress i kassan så fyller du i din mejladress.
- Fyll i mottagarens postnummer och välj ett ombud.
- Tryck på "Ändra" under "Dina uppgifter" - Fyll INTE i ditt personnummer.
- Fyll i mottagarens uppgifter (Förnamn, efternamn, adress, ort och telefonnummer)
- Tryck på "Fortsätt"

Observera att det endast går att välja att betala med direktbetalning, alltså överföring via din internetbank eller med kort (kredit- eller debitkort).