Du kan inte beställa en vara som är slut i lager. Du kan se att en vara finns i lager genom en grön symbol på produkten, och att det står "i lager". Om du vill köpa en produkt som är tillfälligt slut, och vill veta när den kommer in i lager igen så kan du bevaka produkten. Det gör du genom att klicka på knappen "bevaka produkt". Där får du fylla i din e-postadress och får sedan ett mejl när vi fått in varan i lager igen.