Ja, alt det tilbehør der ses på billederne medfølger. Et sjovt legetøjskøkken med masser af medfølgende tilbehør fra Cloudberry Castle. Legetøjskøkkenet har masser af skabe for praktisk opbevaring af køkkenredskaber, et komfur med to plader og en praktisk vask. Her kan du tilberede alt det mad du kan drømme om. Komfuret har en lydfunktion og drives af batterier. Et perfekt lille køkken til mesterkokken!