• Opret en sag

Har du en sag, som ikke kan løses gennem vores FAQ? Send en sag ind til vores kundeservice, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Indsend en sag
  • Chat med os

For at trylle så mange julegaver som muligt op af hatten, har vi under december måned lukket chatten.
    Har du alligevel brug for kontakt, skal vi selvfølgelig gøre alt i vor magt.
    Via dette link eller telefon du os når, i hele december og helt frem til nytår!