Du skal kontakte vores kundeservice via. vores kontaktformular, for at reklamare dit produkt. Jollyroom.dk sælger alle produkter med 1 års garanti og 2 års reklamationsret. Vi står altid for returfragten ved reklamation, hvis du bruger vores returlabels. Hvis du vælger ikke at bruge Jollyrooms returlabels, står du selv for fragtomkostningen ved returen.

Vi har desværre ikke mulighed for, at håndtere reklamationer direkte via. vores kundeforum. Du bedes klikke på linket herunder og udfylde de informationer vi efterspørger, så kontakter vi dig, så snart vi går igang med at behandle din sag! Vi har en sagsbehandlingstid på ca. 3-10 arbejdsdage, men vi arbejder selvfølgelig så hurtigt vi kan, så alle vores kunder får hjælp hurtigst mulig.