Kontakta vår kundservice via vårt kontakformulär för att reklamera din produkt. Jollyroom.se säljer alla produkter med 1 års garanti, och 3 års reklamationsrätt. Vi står alltid för returfrakten vid reklamation om du använder våra fraktdokument. Om du väljer att inte använda Jollyrooms fraktdokument, står du själv för fraktkostnaden vid returen.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att hantera reklamationerna direkt via vårt kundforum, Utan klicka in er på länken nedan och fyll i den information som efterfrågas så kommer vi så snart vi kan hantera ditt ärende! Vi har en hanteringstid på ca 3-10 arbetsdagar, men jobbar självklart så snabbt vi kan för att alla våra kunder skall få hjälp!