Batch- eller serienumret kan du behöva när du gör en reklamation. Numret återfinns på olika ställen beroende på vilken produkt du har köpt. Batch- eller serienumret för en barnvagn finner du som regel på en klisterlapp på chassit. När det gäller babyvakter återfinns numret oftast vid batteriluckan eller under batteriet. På möbler hittar du det i allmänhet på en klisterlapp på möbeln, på kartongen eller i manualen. På bilden nedan kan du se var numret finns på vagnar från olika varumärken.