Dessvärre kan vi inte ändra din adress efter att beställningen är lagd. Detta eftersom vi tyvärr inte får ändra någon information i din beställning efter att du lagt den på grund bedrägeririsken.

Om du valt ombud som leveransätt kommer beställningen att levereras till det ombud som är valt i kassan. Om du valt hemleverans kommer paketet att levereras till den adress som var angiven i beställningen.

Som vanlig kommer du att få ett sms när ditt paket är redo att levereras. Har du inte möjlighet att hämta ut ditt paket kommer det dessvärre gå i retur till oss efter 7 dagar och då tas det ut en administrativ avgift på 299 SEK.