Vi erbjuder idag leverans till PostNords paketboxar med en fraktkostnad på 69 Kr.

Det är ett enkelt och tryggt sätt för dig att hämta ut ditt paket. Det ger dig även en flexibilitet att låta någon annan hämta ut paketet åt dig.

När du får avisering om att hämta ut paketet i paketboxen skriver du in koden du mottagit i aviseringen och luckan kommer där med öppnas så att du sedan kan ta ut paketet.

Obs. Var noga med att stänga luckan efter att du tagit ut paketet ur boxen.

Genom att klicka här kan du läsa mer om PostNords leverans till paketbox.

Kommer det inte upp ett alternativ som heter paketbox i kassan på vår hemsida innebär det att det inte finns någon box tillgänglig i närheten av din adress eller att paketet överskriver i storlek för att kunna levereras i en paketbox.