Väljer du express så får du ditt paket skickat med expressfart till ett ombud nära dig. Lägg din beställning före kl 13:00, söndag-torsdag och få din beställning nästkommande vardag. För boende på uddaorter samt för postnummer 820 och högre sker leverans inom 2 vardagar.

Paketet levereras av PostNord och du får ett sms när ditt paket finns att hämta hos ditt ombud. Fraktsättet express kan inte väljas på beställningar där produkterna innehar en större volym, exempelvis möbler och studsmattor.

Du kan se en exakt leveranstid genom att lägga till de önskade varorna i varukorgen och kolla på de olika fraktalternativen. Du kommer även få den exakta leveranstiden på orderbekräftelsen som skickas till din mejl i samband med köpet. Leveranstiden räknas från dagen efter att du la din beställning, förutsatt att vi har varan i lager.